Viccek

Egy teknős nagy nehézségek árán mászik fel egy fára, és ahogy a koronát eléri, körülnéz, és kitárt karokkal leugrik. Nagy durranással a földhöz csapódik, de nem adja fel, és elkezd újra felmászni a fára. Ahogy eléri a koronát, újra leugrik kitárt karokkal, és újra a földhöz csapódik. Ez még párszor megismétlődik. Két fával odébb egy galambpár ül egy fán, és azt mondja a hím a párjának: Azt gondolom, eljött már az idő, hogy megmondjuk neki, hogy mi csak adoptáltuk…

Három teknős megy a sivatagban és nagyon ki vannak szomjazva. Egyszercsak találnak egy vizespalackot, azonban nem tudják kinyitni. Az egyik azt mondja: Tudjátok mit, ha megígéritek, hogy a palackot nem nyitjátok ki, akkor hozok egy nyitót. Jó, megígérjük – mondja a másik kettő. Eltellik egy év, eltellik két év, eltellik három év, egyszercsak azt mondja az egyik teknős a másiknak: Én már nem bírom tovább, annyira szomjas vagyok. Mi lenne, ha kinyitnánk az egyik üvegető Jó, miért is ne. – hangzik a válasz. Megpróbálják az üveget széttörni, de a közeli homokdűne mögül jön egy hang: Szóval ti engem be akartatok csapni, akkor inkább el se indulok!

A kis Petinek születésnapja van. Ő egy háziállatot, egy teknőst kér a szüleitől. A szülők teljesítik is a kívánságát és megkapja születésnapjára a hőn áhított teknőst. Egy nap elteltével jön a kisgyerek az anyjához: Mami, Mami, teknős forró láb… A szülők visszaviszik a teknőst az állatkereskedésbe, és egy másikra cserélik ki. Másnap azonban ugyan az történik, jön a kisgyerek és mondja: Mami, Mami, teknős forró láb… A szülők újból visszaviszik a teknőst, gondolják harmadszorra már csak jobb lesz. Este azonban újból ugyan az történik. Jön a kisgyerek: Mami, Mami, teknős forró láb… Megkérdezi erre az anyja: Petike, mit csinálsz ezzel a teknőssel? Petike erre csak azt mondja: Voooooaaaaaammmm, Vooooooaaaaammmm… Majd megfogja a teknőst és elkezdi tolni az asztalon a teknőst, mint egy autót: Voooooaaaaaammmm, Vooooooaaaaammmm…

Egy részeg megy a céllövő bódéhoz, hogy löjjön egyet. Csodák csodájára sikerült eltalálnia valamit, jutalomként pedig kap egy élő teknőst. Egy órával később újra jön, mégegyet lő, újból talált, és újból kap egy élő teknőst. Egy óra múlva megint visszajön, és újból ugyan ez történik. A céllövő tulajdonosa megkérdezi, hogy mit akar. A részeg erre azt mondja: Mindegy, csak ne újból egy halaskenyeret.

A csiga feljelentést tesz két teknős ellen, azt állítva, hogy hazafelé menet megerőszakolták. A nyomozó az áldozatot faggatja:
– Most mondja el szépen nyugodtam mire emlékszik.
– Sajnos nem tudom. Olyan gyorsan történt minden.

A teknős vérző fejjel ül az ambulancián. Odajön egy nővér és megkérdezi:
– Magával meg mi történt?
– Hát tudja, olyan gyorsan repesztettem mint a szél, és hát- nem kinőtt előttem egy gomba?!

-Miért él sokáig a teknős?
-???
-Mert kitört a páncélján az idő vasfoga.

Jézus és Mózes golfoznak és a 10. lyuknál tartanak. Mózes elüti a labdát és az egyenesen a tó felé száll. Mielőtt beleesne a tóba, a víz kettéválik, majd kigurul a partra a labda. Jézus is üt egyet, az ő labdája is a tó felé repül. A labda beleesik a vízbe, azonban nem süllyed el, hanem a víz felszinén marad és kigurul a partra. Hirtelen egy nagy fényesség támad és egy golflabda esik le az égből. Egy hal bekapja a labdát, majd a halat felveszi egy madár, a labda pedig egy teknős elé esik, amelyik bekapja a szájába a labdát, majd a lyukhoz sétál és bedobja a lyukba. Mózes Jézushoz fordul és azt mondja neki: Utálom, amikor az apád is játszik!

Egy nap egy viziteknős és egy szárazföldi teknős találkozik. A szárazföldi ki akarja próbálni az úszást. A vizi megmutatta:
– Most elúszok odáig! (mondta a viziteknős)
Eltelt 4 óra és visszajön a viziteknős.
– Jött egy cápa!
– Na és?!
– Nézz rám!
– Inkább nem akarok úszni!!! – mondta a szárazföldi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük